Regnskapsføring

Regnskapsføring

Behøver du noen med kompetanse på regnskapsføring, kan vi helt sikkert hjelpe deg. Våre medarbeidere i Son Regnskap har arbeidet med regnskapsføring siden 1996. Vi fokuserer på alltid å gjøre en grundig jobb og sørge for en korrekt regnskapsføring.

For mange bedrifter og virksomheter er det tidkrevende å selv utføre regnskapsføring. I tillegg skal man være oppmerksom på at det nærmest hvert år kommer endringer eller nye lover og regler som skal følges. Om virksomheten overlater hele eller deler av regnskapsføring til oss i Son Regnskap, vil vi sørge for at deres regnskap alltid vil være utført korrekt og etter myndighetenes lover og forskrifter.
Dere velger selv om vi skal stå for alt av regnskapsføring eller om dere kun vil at vi skal utføre enkelttjenester som lønnskjøring, fakturering, avstemminger, dokumentasjon av balanse og regnskapsposter, skatt, årsoppgjør eller ligningsdokumenter. Uansett hva dere velger, lover vi å alltid utføre oppdraget på en korrekt måte.

Regnskapsføring for tilnærmet alle bransjer
Våre regnskapsførere har erfaring fra mange forskjellige bransjer, så nesten uansett hva slags virksomhet du har kan vi utføre regnskapsføring for deg. Dersom du går med planer om å starte opp en ny virksomhet, vil vi gjerne ønske deg velkommen til en rådgivning der vi sammen finner ut av hvordan du skal få en best mulig start.

Ønsker du at vi sørger for virksomhetens regnskapsføring er det bare å ta kontakt med Son Regnskap AS.

Velkommen hos Son Regnskap.

Har du spørsmål til:

Regnskapsføring

Ikke nøl med å ta kontakt med Son Regnskap. 
Våre regnskapsfører kan garantert hjelpe deg med det du måtte ha av regnskapsrelaterte spørsmål.