Lønnskjøring

Lønnskjøring

Behøver du noen med kompetanse på lønnskjøring er det bare å ta kontakt med Son Regnskap AS. Våre medarbeidere har lang erfaring i å utføre lønnskjøring for våre kunder og sørger også for at både virksomhet og arbeidstaker får nødvendig dokumentasjon. Ved å la oss stå for lønnskjøringen vil du spare mange ressurser som kanskje kan benyttes på andre områder i virksomheten.

Uansett hvilken bransje virksomheten tilhører kan vi utføre lønnskjøring på fast basis. Våre regnskapsførere har lang yrkeserfaring og har utført oppdrag for kunder i mange forskjellige bransjer. Vi gjør alltid et grundig arbeid og sørger for at alle nødvendige parter får dokumentasjon slik det er pålagt fra offentlig myndigheter.

I tillegg til lønnskjøring utfører vi også alle andre oppgaver innen regnskapsområdet. Dette inkluderer blant annet årsoppgjør, fakturering og purringer, budsjettering, regnskapsføring, ligningsdokumenter, skatt og rådgivning. Dersom du går med tanker om å starte opp en ny bedrift kan vi tilby en god etablererrådgivning som gir virksomheten et godt utgangspunkt.

Godt system for lønnskjøring
Når vi utfører lønnskjøring gjør vi dette på et brukervennlig datasystem som sørger for at du kan hente all dokumentasjon du behøver når du har behov for dette. Vi vil alltid være oppdaterte på nye regler og forskrifter fra myndigheter og andre.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker at vi tar oss av lønnskjøring eller andre regnskapsoppgaver.

Har du spørsmål til:

Lønnskjøring

Ikke nøl med å ta kontakt med Son Regnskap. 
Våre regnskapsfører kan garantert hjelpe deg med det du måtte ha av regnskapsrelaterte spørsmål.