Skatt

Skatt

Har du behov for bistand vedrørende skatt?
Son Regnskap er en autorisert regnskapsbedrift med høy kompetanse på skattespørsmål.
Vi kan hjelpe deg med formulering av finansieringsplan, skatt i forhold til AS og enkeltpersonforetak, skatteforhold vedrørende omdannelse eller skatt i forbindelse med overdragelse og salg. På alle disse områdene er det nødvendig å forholde seg til et omfattende regelverk.

Vi har høy kompetanse på skatt
Skatt kan virke uoversiktlig for mange bedrifter – men dette er noe vi jobber med til daglig. Vi har høy kompetanse når det gjelder skattespørsmål. Som en autorisert regnskapsbedrift er vi opptatte av å holde oss oppdaterte på endringer innen dette omfattende og kompliserte området. Skatt og skatteplanlegging har avgjørende betydning for bedrifters økonomi og Son Regnskap kan veilede deg og din bedrift vedrørende økonomiske fordeler og ulemper forbundet med forskjellige skatteposisjoner og ikke minst hvordan man kan planlegge gjennomføring av ulike tiltak på en slik måte at skatten kommer til betaling ved fullføring av prosjektet istedenfor løpende.

Vi bistår også mange privatpersoner med skatt som skattemelding (tidligere selvangivelse) og generelle skattespørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Har du spørsmål vedrørende skatt er det bare å ta kontakt med oss.

Velkommen til Son Regnskap.

Har du spørsmål til:

Skatt

Ikke nøl med å ta kontakt med Son Regnskap. 
Våre regnskapsfører kan garantert hjelpe deg med det du måtte ha av regnskapsrelaterte spørsmål.