MVA Omsetningsoppgave

MVA Omsetningsoppgave

En omsetningsoppgave eller mva-meldingen er en oversikt over hvor mye skyldig merverdiavgift (mva) som må betales inn til staten eller eventuelt tilbakebetales avgiftspliktige. Omsetningsoppgave kan også blant annet kalles momsoppgave.

Våre medarbeidere i Son Regnskap levere omsetningsoppgave for mange bedrifter. Ved å ha et regnskapet som er  à jour er det enkelt for regnskapsfører å sende inn dette på vegne av bedriften.

Alle bedrifter som er merverdiavgiftsregistrert og som dermed er pliktige til å betale merverdiavgift, må sende inn en skattemelding-mva (som er den riktige betegnelsen) til Altinn. Man kan også bruke andre betegnelser istedenfor omsetningsoppgave, som mva-oppgave, momsoppgave eller merverdiavgiftsoppgave.

I tillegg til å hjelpe selskaper med omsetningsoppgaver utfører vi andre tjenester du vil forvente av en kompetent og autorisert regnskapsfører.
Dette inkluderer tjenester innen fakturering, lønn og lønnskjøring, rådgivning om skatt, regnskap, økonomisk rådgivning og øvrige tjenester som forventes av en autorisert regnskapsfører.

Våre regnskapsførere har lang erfaring og vil alltid bestrebe seg for å gjøre et grundig arbeid.

Ønsker du at Son Regnskap AS tar hånd om virksomhetens omsetningsoppgaver er det bare å ta kontakt med en oss.

Velkommen hos Son Regnskap.

Har du spørsmål til:

MVA Omsetningsoppgave

Ikke nøl med å ta kontakt med Son Regnskap. 
Våre regnskapsfører kan garantert hjelpe deg med det du måtte ha av regnskapsrelaterte spørsmål.