Firmaetablering

Firmaetablering

Å etablere en ny bedrift kan føles uoversiktlig og som en vanskelig prosess. Vi i Son Regnskap har lang erfaring med rådgivning rundt firmaetablering i hele Norge. Vi kan bistå med etablering av ENK, AS, ANS og DA.

Når man registrerer virksomheten sin i offentlige registre, er det en rekke formaliteter som må på plass. Vi hjelper deg med å få en oversikt over disse, og bistår deg både med oppføring i de offentlige registrene, og rådgivning innen viktige elementer som arbeidstakerforhold, skatt, forsikring og merverdiavgift. I tillegg kan vi være rådgivende ved utvikling av forretningsplan, forretningsdokumenter og styresammensetning. Dette for at du skal føle deg trygg på at alt skjer etter gjeldende lover og retningslinjer.
Om du trenger kapitalutvidelse eller skal søke om finansiering kan vi i Son Regnskap bistå med dette.

Regnskapstjenester og økonomisk rådgivning etter firmaetablering.
Når firmaet ditt er etablert har du sannsynligvis mange jern i ilden. Som næringsdrivende er du bokføringspliktig, noe som betyr at du er pliktig til å registrere inntekter og kostnader, som siden skal danne et korrekt grunnlag for skatte– og avgiftsbehandling. Det er ingen krav til at regnskapsfører skal benyttes, men vi hjelper gjerne til med å sørge for at alt går riktig for seg. Om firmaet er regnskapspliktig, gir vi deg selvfølgelig gjerne råd når det gjelder årsregnskapet.

Ta en titt på våre øvrige regnskapstjenester for å få et innblikk i hvordan vi kan bistå deg.

Velkommen hos Son Regnskap.

Har du spørsmål til:

Firmaetablering

Ikke nøl med å ta kontakt med Son Regnskap. 
Våre regnskapsfører kan garantert hjelpe deg med det du måtte ha av regnskapsrelaterte spørsmål.