Årsregnskap

Årsregnskap

Enkelte virksomheter skal levere et årsregnskap som igjen skal sendes inn til Brønnøysundregisteret. For at et årsregnskap skal være korrekt er det en forutsetning at også resten av regnskapet er ført på riktig måte og etter alle retningslinjer.

Våre medarbeidere i Son Regnskap AS har lang erfaring med å utføre komplett årsregnskap med ligningsdokumenter og regnskapsførsel for bedrifter som ønsker å benytte sine ressurser på andre ting enn tidkrevende regnskapsoppgaver.
Når vi Son Regnskap tar hånd om virksomhetens årsregnskap kommer det alltid komplett med alle nødvendige ligningsdokumenter inkludert.
Vi er hele tiden oppdatert dersom det kommer nye lover eller regler som omhandler årsregnskap, ligningsdokumenter m.m.

Korrekt årsregnskap
Et korrekt årsregnskap er viktig for enhver bedrift da små feil kan få store konsekvenser. Uansett hvilke oppgaver vi blir pålagt, vil vi utføre jobben grundig og med stor nøyaktighet. Våre medarbeidere har i årevis gjort regnskapsoppgaver og årsregnskap for virksomheter i alle typer bransjer.
Dersom du skal starte opp en ny virksomhet tilbyr vi rådgivning med tanke på gi deg en best mulig start.

I tillegg til årsregnskap utfører vi alle tjenester du vil forvente av en kompetent og autorisert regnskapsfører. Dette inkluderer tjenester innen fakturering, lønn og lønnskjøring, rådgivning om skatt, regnskap, økonomisk rådgivning og øvrige tjenester som forventes av en autorisert regnskapsfører. Våre regnskapsførere har lang erfaring og vil alltid bestrebe seg for å gjøre et grundig arbeid.

Ønsker du at Son Regnskap AS tar hånd om virksomhetens årsregnskap er det bare å ta kontakt med en oss i dag.

Velkommen hos Son Regnskap.

Har du spørsmål til:

Årsregnskap

Ikke nøl med å ta kontakt med Son Regnskap. 
Våre regnskapsfører kan garantert hjelpe deg med det du måtte ha av regnskapsrelaterte spørsmål.