Skatt

Vi kan hjelpe deg!

Har du behov for bistand vedrørende skatt? Son Regnskap er en autorisert regnskapsbedrift med høy kompetanse på skattespørsmål. Vi kan hjelpe deg med formulering av finansieringsplan, skatt i forhold til AS og enkeltmannsforetak, skatteforhold vedrørende omdannelse, eller skatt i forbindelse med overdragelse og salg. På alle disse områdene er det nødvendig å forholde seg til et omfattende regelverk.

Vi har høy kompetanse på skatt
Skatt kan virke uoversiktlig for mange bedrifter – men dette er noe vi jobber med til daglig. Vi har høy kompetanse når det gjelder skattespørsmål. Som en seriøs og autorisert regnskapsbedrift er vi opptatte av å holde oss oppdaterte på endringer innen dette omfattende og kompliserte området. Skatt og skatteplanlegging har avgjørende betydning for bedrifters økonomi, og Son Regnskap kan veilede deg vedrørende økonomiske fordeler og ulemper forbundet med forskjellige skatteposisjoner og ikke minst hvordan man kan planlegge gjennomføring av ulike tiltak på en slik måte at skatten kommer til betaling ved fullføring av prosjektet istedenfor løpende.

Har du spørsmål vedrørende skatt er det bare å ta kontakt med oss.

Velkommen til Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no