Regnskap

Regnskap er vårt fagfelt.

Trenger du bistand innen regnskap? Son Regnskap er autorisert regnskapsbedrift som holder til i Son sentrum og har lang erfaring på området.
Regnskap er bedriftens grunnstein, og uten et korrekt og pålitelig regnskap har ikke bedriften store sjanser for å overleve. Myndighetene pålegger alle registrerte bedrifter å føre regnskap. Korrekt regnskapsføring er avgjørende for forretningsutviklingen og er det fundamentet som strategier baseres på – samtidig som regnskapet gir oversikt over bedriftens umiddelbare økonomiske situasjon.

Dersom du trenger å finansiere prosjekter med lån i banken, vil de alltid spørre etter regnskap og budsjett.

Velg en profesjonell aktør til å føre regnskap

Regnskapstjenester er derfor noe som bør overlates til profesjonelle aktører. Velger du Son Regnskap, velger du et autorisert regnskapskontor med lang og solid erfaring. Vi utfører alle ordinære typer regnskapsaktiviteter – og kan dessuten være behjelpelig med bankremittering i forbindelse med nettbank.

Har du spørsmål vedrørende regnskap er det bare å ta kontakt med oss.

Velkommen til Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no