Økonomisk rådgivning

Kompetent i økonomisk rådgivning

Trenger din bedrift økonomisk rådgivning? Son Regnskap er et autorisert regnskapskontor som tilbyr en rekke regnskapstjenester. Vi er en allsidig aktør som ikke bare bistår med regnskapsaktiviteter, men også tilbyr kompetent økonomisk rådgivning i forbindelse med budsjettering. Budsjetter er viktige rettesnorer for bedrifter og sikrer at målene lettere blir nådd.

God kompetanse på økonomisk rådgivning

Besparelser og utvikling er begge områder som bør baseres på et fornuftig budsjett og økonomisk rådgivning. Vår kompetanse gjør oss til en god rådgiver når du har behov for bistand til strategiske beslutninger. Våre medarbeidere i Son Regnskap har utført rådgivning for mange små og mellomstore bedrifter over store deler av Østlandsområdet.

Som autorisert regnskapsbyrå er vi opptatt av å holde vår kompetanse ved like, slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for våre kunder. Ta gjerne kontakt for referanser..

Velkommen til Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no