Lønn

Pålitelig kjøring av lønn.

Trenger du hjelp til kjøring av lønn? Da kan vi i Son Regnskap hjelpe deg! I tillegge til at våre medarbeidere er autoriserte regnskapsførere har de også lang erfaring med kjøring av lønn og andre ytelser til ansatte. Våre medarbeidere i Son Regnskap har opp gjennom tidene bistått en lang rekke fornøyde kunder med regnskapstjenester. Kontakt oss gjerne for referanser på bedrifter vi har kjørt lønn for. Son Regnskap består av engasjerte medarbeidere som er glødende opptatt av å yte våre kunder god service. Vi utfører våre regnskapstjenester primært i Østlandsområdet.

Vi er faglig oppdaterte på kjøring av lønn

Når det gjelder kjøring av lønn er det ikke rom for feiltakelser. Selv små feil kan bety store ekstra omkostninger for bedriften, så derfor er det avgjørende at kjøring av lønn blir utført med stor grundighet og i full overensstemmelse med gjeldende lovverk og regler. Dette er vi som autorisert regnskapsbedrift opptatt av å følge, og vi bestreber å holde oss oppdaterte på lover og regler innen rapportering av lønn og andre ytelser.

Har du spørsmål vedrørende kjøring av lønn er det bare å ta kontakt med oss.

Velkommen til Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no