Firmaetablering
Oversiktlig og ryddig firmaetablering.

Å etablere en ny bedrift kan føles uoversiktlig og som en vanskelig prosess. Vi i Son Regnskap har lang erfaring med rådgivning rundt firmaetablering i hele Norge. Vi kan bistå med etablering av ENK, AS, ANS og DA.

Når man registrerer virksomheten sin i offentlige registre, er det en rekke formaliteter som må på plass. Vi hjelper deg med å få en oversikt over disse, og bistår deg både med oppføring i de offentlige registrene, og rådgivning innen viktige elementer som arbeidstakerforhold, skatt, forsikring og merverdiavgift. I tillegg kan vi være rådgivende ved utvikling av forretningsplan, forretningsdokumenter og styresammensetning. Dette, for at du skal føle deg trygg på at alt skjer etter gjeldende lover og retningslinjer. Om du trenger kapitalutvidelse eller skal søke om finansiering kan vi i Son Regnskap bistå med dette.

Regnskapstjenester og økonomisk rådgivning etter firmaetablering
Når firmaet ditt er etablert har du sannsynligvis mange jern i ilden. Som næringsdrivende er du bokføringspliktig, noe som betyr at du er pliktig til å registrere inntekter og kostnader, som siden skal danne et korrekt grunnlag for skatte- og avgiftsbehandling. Det er ingen krav til at regnskapsfører skal benyttes, men vi hjelper gjerne til med å sørge for at alt går riktig for seg. Om firmaet er regnskapspliktig, gir vi deg selvfølgelig gjerne råd når det gjelder årsregnskapet.

Ta en titt på våre øvrige regnskapstjenester for å få et innblikk i hvordan vi kan bistå deg.

Velkommen hos Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no