Elektronisk bilagshåndtering
Elektronisk bilagshåndtering fra Son Regnskap AS

Hos oss blir alle bilag skannet og lagret digitalt på en sikker plassering og alle rapporter, lønnsbilag mm. blir utsendt per e-post. Vi tilbyr derfor elektronisk bilagsbehandling for våre kunder, noe som bidrar til en enklere hverdag for deg og din bedrift.

Hva er elektronisk bilagshåndtering?
Ved elektronisk bilagshåndtering og bruk av elektronisk dokumentarkiv vil du som kunde kunne kutte ut dine fysiske papirpermer og heller ha tilgang til alle dine regnskapsdata og dokumentasjoner tilknyttet din virksomhet online.

Når bruker man elektronisk bilagshåndtering?
Alle papirbaserte dokumenter, som utgående og inngående faktura, lønnsslipper, rapporter tilknyttet ditt kassasystem eller kvitteringer for utlegg/kjøregodtgjørelser kan sendes og lagres elektronisk. Vi håndterer dine inngående faktura ved å motta dem direkte fra din leverandør og sender melding til deg for elektronisk attestasjon i systemet. Du kan selv velge om du vil skanne regnskapsbilag direkte til regnskapssystemet eller sende dem via e-post til oss, eller ta bilde av bilagene via vår app for direkte innlasting i regnskapsprogrammet.

Hva med kasserapporter?
Driver du butikk er du pålagt å ha godkjent kassaapparat. De aller fleste klassesystemer kan med enkle grep i dag sende over oppgjørsfiler direkte til regnskapsprogrammet. Det gjør at kostnaden for deg som kunde kan bli betydelig lavere ved valg av våre løsninger.

Driver du nettbutikk?
Viste du at det finnes integrasjoner som muliggjør at alle salg som gjøres via nettbutikken automatisk lastes inn og bilagsføres direkte i regnskapet. Vi har god oversikt over hva som rører seg innen netthandelsfronten og kan hjelpe deg å komme i gang.

Hvordan bruker man dette systemet?
Systemet er svært fleksibelt, både for kunde, deg og våre autoriserte regnskapsførere. Det er lagt til rette for at du som kunde kan skanne og lagre dine egne interne dokumenter. Her har du muligheten til å sette opp index for eget arkivsystem. Alle lønnsslipper kan sendes elektronisk, og fakturasystemet vi benytter utsteder faktura i PDF og elektronisk format (EHF), VIPPS faktura, i tillegg til andre formater og sendemåter. Der det er mulig ønsker vi å integrere ditt kassa- og fakturasystem mot våre løsninger slik at vi unngår manuelle prosesser.

Hvem passer dette systemet for?
Systemet passer for absolutt alle bedrifter, store som små. Selv om vi tilrettelegger for elektronisk bilagshåndtering er det mange der ute som ønsker papirhåndtering, og da tilpasser vi oss det.

Hvorfor bør man bruke dette systemet?
Når bilagene er skannet, kan de makuleres eller kastes. Det betyr at du slipper å ha hyllene fulle av bilagspermer eller ha fulle og halvfulle plastposer med bilag liggende og slenge, og kontantkvitteringer som du har tatt bilde av og lastet opp i appen blir ikke borte. En elektronisk løsning av ditt regnskap er i takt med utviklingen i tiden. Totalt sett gir dette systemet både miljøgevinst, trygghet, mindre risiko for rot med bilag og generelt bedre totaloversikt i regnskapet.

Ta kontakt med Son Regnskap i dag, dersom du ønsker å vite mer om elektronisk bilagsbehandling.

Velkommen hos Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no