Autorisert Regnskapsfører

Vi er en autorisert regnskapsfører

Trenger du et autorisert regnskapsbyrå? Vi er autorisert regnskapsfører i Son som leverer regnskapstjenester og har lang erfaring på området. Våre medarbeidere i Son Regnskap har opp gjennom tidene bistått en rekke fornøyde kunder med regnskapstjenester. Kontakt oss gjerne for referanser. Vi utfører regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter i østlandsområdet.

Son Regnskap har medarbeidere som er glødende opptatt vårt yrke og av å yte våre kunder god service. Innen vår bransje er det mange lover og regler å følge, da er det viktig med en god regnskapsfører.

Mange tjenester innen regnskap

Vi er en autorisert regnskapsfører som blant annet tilbyr tjenester innen regnskap, fakturering, rådgivning, lønnskjøring, merverdiavgift og skatt. Økonomien utgjør selve eksistensgrunnlaget for bedrifter, og derfor bør man overlate denne delen av forretningen til en autorisert regnskapsfører.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som autorisert regnskapsfører er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no