Årsoppgjør
Vi hjelper deg med årsoppgjør

Trenger du hjelp til årsoppgjøret? Å levere årsoppgjør inngår som en av Son Regnskap AS sine kjernetjenester. Ta kontakt for referanser og mer informasjon om tjenester knyttet til årsoppgjøret.

Årsoppgjør bør overlates til profesjonelle
Årets endelige oppgjør er den viktigste begivenheten i løpet av regnskapsåret. Oppgjøret gir en oversikt over den umiddelbare økonomiske situasjonen og er et viktig redskap i forhold til strategiske beslutninger. Med andre ord er det av avgjørende betydning at et årsoppgjør utføres feilfritt, og derfor bør det overlates til en profesjonell aktør. Spesielt i små og mellomstore bedrifter kan man frigjøre viktige resurser ved å la en regnskapsfører ta seg av årsoppgjøret.

Vi utfører årsoppgjør i overensstemmelse med alle gjeldende lover og regler. Våre engasjerte medarbeidere sørger for at årsregnskapene blir utført korrekt.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller andre spørsmål om våre årsoppgjør.

Velkommen hos Son Regnskap.

logo son regnskap

Medlem av:

Om oss

Son Regnskap AS er etablert i Son. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskapstjenester.
Vi leverer regnskapstjenester og mange av våre regnskapskunder kommer fra Drøbak, Ski, Ås Vestby, og Son. Du finner oss i Storgata 30 i Son (Thornegården) med inngang fra gateplan.

Vi er sosiale:

Åpningstider

Man - fred 08-16

Kontor

Storgata 30, Son

TELEFON

64 80 90 10

E-POST

regnskap@sonregnskap.no